Vierdaagsefeesten Nijmegen

Vierdaagsefeesten is het grootste vrij toegankelijke festival van Nederland, in de week rondom de Nijmeegse Vierdaagse. Voor VDF verzorg ik al sinds 2008 een (deel van) de grafische materialen die je aantreft in en om de stad Nijmegen. Zoals vlaggen, evenementenborden, abri's, trotters, lichtkranttorens, spandoeken en andere grote uitingen. Maar ook kleinere zaken als advertenties, dinerbonnen en uitnodigingen. Naast de publieksuitingen maak ik het ontwerp voor de materialen t.b.v. de organisatie zoals badges, vergunningen, parkeer- en perspassen, crew-shirts, etc. Hieronder uitgelicht het ontwerp voor de Partnerbrochure, en enkele zaken uit de diverse uitingen van de afgelopen jaren.

Ontwerp en opmaak van informatieboekjes waarmee de gemeente Nijmegen jaarlijks de deelnemende ondernemers en binnenstadbewoners informeert omtrent de gang van zaken tijdens de Vierdaagsefeesten week.
Ontwerp voor de stijl van de uitingen (abri's, evenementenborden, frames, advertenties e.d.) en de uitvoering ervan, voor VDF van een bepaald jaar (jaarlijks wisselt deze stijl geheel of gedeeltelijk).
Crowd Info Team, t-shirts en 'wagentjes' (hier: 2014)

Trotters Welkom- en Tot ziens! (hier: 2014)

Plattegrond Nijmeegse binnenstad tijdens Vierdaagsefeesten, hier toegepast met alle podia, op (staande) trotter